Door batterij aangedreven transportwagen

De batterij aangedreven transferkar is ook bekend als de bestuurbare transferkar, zelfrijdende trolley, multi-gestuurd elektrisch platform, enz. De aangedreven transferkar is een wielverwerkingsapparaat dat willekeurig kan worden bediend met de afstandsbediening omdat het zeer sterke urethaan rubberen wielen gebruikt als aandrijfwielen en laadwielen om van de rail af te komen. Zonder de infrastructuur te vernietigen, kunt u direct op de grond lopen
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De batterij aangedreven transferkar is ook bekend als de bestuurbare transferkar, zelfrijdende trolley, multi-gestuurd elektrisch platform, enz. De aangedreven transferkar is een wielverwerkingsapparaat dat willekeurig kan worden bediend met de afstandsbediening omdat het zeer sterke urethaan rubberen wielen gebruikt als aandrijfwielen en laadwielen om van de rail af te komen. Zonder de infrastructuur te vernietigen, kunt u direct op de grond lopen.

Kenmerken

De aangedreven transportwagens worden aangedreven door batterijen en de besturingsacties van de transportwagens zijn vooruit, achteruit, versnelling, vertraging, stop, rotatie en verplaatsing.

Wanneer de batterij-aangedreven transportwagen stilstaat, kan deze worden vergrendeld en ontgrendeld en kan niet worden verplaatst na vergrendeling. Na ontgrendeling kan de trolley bewegen.

Laadvermogen kan worden aangepast volgens de eisen van 1 tot 300T.

Het kan een verscheidenheid aan functies uitbreiden, zoals hydraulisch heffen, tafelweegweergave, kan de beschermingsgraad verhogen, geschikt voor verschillende toepassingsmogelijkheden.

Hot Tags: batterij aangedreven overdracht winkelwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like