Directionele transportwagen met batterijvoeding

Over de richtinggestuurde transportwagen met batterijvoeding, het is een horizontale transportinrichting om zware ladingen die op de rails rijden over te brengen. Het wordt gevoed door een batterij. Dit type directionele transferwagen wordt meestal op stalen rails of op de vierkante stalen balk met vast materiaal geïnstalleerd
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

Over de richtinggestuurde transportwagen met batterijvoeding, het is een horizontale transportinrichting om zware ladingen die op de rails rijden over te brengen. Het wordt gevoed door een batterij.

Dit type directionele transferwagen wordt meestal op stalen rails of op de vierkante stalen balk met vast materiaal geïnstalleerd. Dat wil zeggen, het loopt langs de prefabricatieroute. Hij kan zowel op de rechte route als op de curve worden uitgevoerd, zelfs de S-vormige rails na optimalisatie en upgrade.

Kenmerken

Vanwege de directionele transferwagen die langs een vaste stalen rails loopt, wordt deze ook gebruikt voor assemblagelijnen en productielijnen voor materialen en afgewerkte producten.

De laadcapaciteit kan tot 500 ton bedragen, voor deze functie kan het worden gebruikt voor scheepsonderhoud en zware draaibanken.

De directionele transferwagen met automatisering op hoog niveau.

Veilige apparaten zijn op de wagen geïnstalleerd.

Het draaien kan worden gerealiseerd voor dit soort kar, als "s", boogvormig "," gebogen rail "....

Aangepaste opties

1. Laadvermogen, tafelgrootte en spoorbreedte kunnen worden aangepast.

2. Remote radio control (geïmporteerd of gemaakt in China)

3. Batterijtype (gratis van onderhoudsprogramma, lithiumbatterij, explosieveilige batterij en anti-hoge temperatuur batterij)

4. Motor (DC-motor met borstel en DC-motor borstelloos)

5. Elektrische onderdelen kunnen optioneel zijn (gemaakt in China of geïmporteerd)

6. Verscheidene besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op het spoelsnoer en radiogestuurde bediening op afstand.

7. Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: batterij aangedreven directionele overdracht winkelwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like