Transferwagen voor accu

De batterij-overbrengwagen is een ongebaande overbrengwagen met overbelastingsonderhoud en bedieningselementen voor noodstroomonderbreking van de lekkageherstelschakelaar. Dit soort overbrengwagen wordt aangedreven door een batterijpakket, het batterijpakket dat op de overbrengwagen is geïnstalleerd, levert elektriciteit aan de gelijkstroommotor via het elektrische regelsysteem. We gebruiken dit principe om de ongebaande transportkarren van het batterijpakket te laten werken
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De batterij-overbrengwagen is een ongebaande overbrengwagen met overbelastingsonderhoud en bedieningselementen voor noodstroomonderbreking van de lekkageherstelschakelaar. Dit soort overbrengwagen wordt aangedreven door een batterijpakket, het batterijpakket dat op de overbrengwagen is geïnstalleerd, levert elektriciteit aan de gelijkstroommotor via het elektrische regelsysteem. We gebruiken dit principe om de ongebaande transportkarren van het batterijpakket te laten werken.

Aangepaste opties

De overdrachtkar van het batterijpakket kan volgens de eisen worden aangepast

Vlakke dekken of armaturen op maat gemaakt voor specifieke belastingen

Systeem op maat (heffen, wegen, titellen, klimmen, ferry, plc, etc.)

Track of trackless, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen inclusief aandrijfasaandrijvingen met tandwieloverbrenging en individueel aangestuurde aandrijfwielen.

Verscheidenheid aan optioneel controlesysteem inclusief vaste gebruikersinterface, bedieningshendel, afstandsbediening, enz.

Battery Pack Transfer Cart

Hot Tags: batterij-overdrachtkar, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like