Op batterijen werkende ongebaande platformwagen

De op batterijen werkende ongebaande platformwagen is een soort door een DC-motor aangedreven bestuurbare transportwagen die is ontworpen voor het hanteren van materiaal in de werkplaats. De ongebaande platformwagen overwint niet alleen veel ongemakken van railtransportkarren en kranen vanwege het beperkte werkgebied, maar vermindert drastisch de vereisten voor materiaalbehandeling van kranen en vorkheftrucks terwijl het zorgt voor een snelle, veilige en soepele verplaatsing van materialen of objecten door productiefaciliteiten. Dit soort ongebaande platformwagens met batterijvoeding zijn het perfecte apparaat wanneer klanten delicate hanteringsoplossingen in zeer krappe ruimtes nodig hebben
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De op batterijen werkende ongebaande platformwagen is een soort door een DC-motor aangedreven bestuurbare transportwagen die is ontworpen voor het hanteren van materiaal in de werkplaats. De ongebaande platformwagen overwint niet alleen veel ongemakken van railtransportkarren en kranen vanwege het beperkte werkgebied, maar vermindert drastisch de vereisten voor materiaalbehandeling van kranen en vorkheftrucks terwijl het zorgt voor een snelle, veilige en soepele verplaatsing van materialen of objecten door productiefaciliteiten. Dit soort ongebaande platformwagens met batterijvoeding zijn het perfecte apparaat wanneer klanten delicate hanteringsoplossingen in zeer krappe ruimtes nodig hebben.

Aangepaste opties

Capaciteit op maat van 1 ton tot 500 ton.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde weegschaal en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Track of trackless, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen inclusief aandrijfasaandrijvingen met tandwieloverbrenging en individueel aangestuurde aandrijfwielen.

Voedingsmodus (batterij, kabel, motor, enz.)

Verscheidenheid aan bedieningssystemen, waaronder vaste gebruikersinterface, hangende bediening op krulsnoer en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstop, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Battery Operated Trackless Platform Cart

Hot Tags: op batterijen werkende ongebaande platformwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like