Batterij gemotoriseerde transferwagen

De 10 ton 15 ton 35T batterij gemotoriseerde transferkar is een elektrisch aangedreven materiaaltransportkar ontworpen voor industriële velden. Het loopt op de verticale rails, "L" -rails, "S" -rails, boogvormige rails, enz. De framestructuur van de transportwagen bestaat uit vier langsliggers, verschillende dwarsbalken en de afdekplaat van de werktafel
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De batterij-gemotoriseerde transportwagen is een elektrisch aangedreven materiaalwagen voor industrieel gebruik. Het loopt op de verticale rails, "L" rails, "S" rails, boogvormige rails, etc.

De framestructuur van de transportwagen bestaat uit vier langsliggers, verschillende dwarsliggers en de afdekplaat van de werktafel. Achtpunts dragende wordt aangenomen in de ondersteuningsmodus. Deze structuur is afgestemd op de lagerzitting op het wielstel om de hoogte van het platform effectief te verminderen en de spanning van het frame te verbeteren. De werktafel is uitgerust met afneembare revisiegaten en aan beide zijden van het frame zijn uitgerust met vier hijsgaten of haken voor hijsen en omkeren. De langsligger en dwarsbalk van het frame zijn samengesteld uit I-balk en kanaalstaal, en het werktafelpaneel is gemaakt van hoogwaardige koolstofstaalplaat. De framesterkte is ontworpen volgens 1,25 maal de nominale belasting, om ervoor te zorgen dat het geladen frame niet wordt vervormd onder bepaalde impactbelasting.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste deckconfiguraties inclusief ingebouwde weegschalen en hef / kantel / roteer-mogelijkheden.

Track of trackless, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asreductoren en individueel regelbare aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Drives met versnelling / vertraging mogelijkheden.

Verscheidenheid aan bedieningssystemen, inclusief vaste gebruikersinterface, hangende bediening op spiraalsnoer en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen waaronder claxons, knipperlichten, e-stops, bumpers en systemen voor het vermijden van botsingen.

Hot Tags: batterij gemotoriseerde overdracht winkelwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like