Transferwagen met dubbele aandrijfrail

Deze transportwagen met dubbele aandrijfrail wordt aangedreven door een batterij, de batterijen leveren elektriciteit aan de DC-motor via het elektrische besturingssysteem om te starten, stoppen, vooruit en achteruit te gaan, de snelheid aan te passen, enzovoort. Wij ontwerpen en vervaardigen dubbel aangedreven batterijrailwagens met capaciteiten van 1 ton tot 500 ton
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Deze transportwagen met dubbele aandrijfrail wordt aangedreven door een batterij, de batterijen leveren elektriciteit aan de DC-motor via het elektrische besturingssysteem om te starten, stoppen, vooruit en achteruit te gaan, de snelheid aan te passen, enzovoort. Wij ontwerpen en vervaardigen dubbel aangedreven batterijrailwagens met capaciteiten van 1 ton tot 500 ton.

Dit soort overbrengwagen met dubbele aandrijfrail kan worden gebruikt om allerlei soorten ladingen te behandelen - inclusief groot en zwaar materiaal of apparatuur - in industriële fabrieken, bouwplaatsen, offshore-platforms en schepen.

Aangepaste opties

1. Aangepaste capaciteit van 1 ton tot 500 ton

2. Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde weegschaal en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden

3. Radiobesturing op afstand

4. Automatische stop bij het detecteren van een obstakel of persoon, eindschakelaars (om de reis te beperken)

5. Batterijtype (vrij van onderhoudsbatterijpak, lithiumbatterijpak, explosieveilige batterijpak en anti-hoge temperatuurbatterijpak)

6. Motor (gelijkstroommotor met borstel en borstelloze gelijkstroommotor)

Battery Double Drive Rail Transfer Cart

Hot Tags: batterij dubbele aandrijfrail transferwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like