Overdrachtkarren voor batterijspoelrails

De transportkarren van 20 ton staalspiraalrail worden voornamelijk gebruikt voor het transport van spoelen, zoals de overdracht van staal en aluminium spoelen zoals staal- en aluminiumverwerkingsfabrieken, het hanteren van cilindrische werkstukken of buizen, enz. Om het object van spoelen te stabiliseren om te voorkomen dat het rolmateriaal rolt als gevolg van traagheid tijdens transport, zijn dit soort railtransportwagens uitgerust met een V-vormig frame op het platform, en het V-vormige frame is afneembaar en kan ook worden gebruikt als een flatbed railtransportwagen om te transporteren andere objecten.
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De transportkarren met stalen spoelrails worden hoofdzakelijk gebruikt voor het transport van spoelen, zoals de overdracht van staal en aluminium spoelen zoals staal- en aluminiumverwerkingsfabrieken, het hanteren van cilindrische werkstukken of buizen, enz.

Om het voorwerp van de spoelen te stabiliseren om te voorkomen dat het materiaal van de spoelen rolt als gevolg van traagheid tijdens transport, zijn dit soort railtransportwagens uitgerust met een V-vormig frame op het platform, en het V-vormige frame is afneembaar en kan ook worden gebruikt als een flatbed rail transferwagen om andere objecten te vervoeren.

voordelen

Eenvoudige structuur en professioneel gedetailleerd ontwerp

Groot draagvermogen met overbelastingspercentage van 25%

Veilige apparaten worden geïnstalleerd op transportkarren met stalen spiraalrails

Het hydraulische opheffende apparaat kan vanaf de vraag van klanten worden uitgerust

Het V-frame kan worden geïnstalleerd voor rond materiaal volgens uw behoefte

Hot Tags: batterij spoel rail transfer karren, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like