Automatische transferwagen

Over de automatische transferwagen, letterlijk spreken, het is een elektrische transferwagen ontworpen voor materiaaloverdracht in de fabriek, wat het speciale type is in vergelijking met de traditionele treinwagon.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Over de automatische transferwagen, letterlijk spreken, het is een elektrische transferwagen ontworpen voor materiaaloverdracht in de fabriek, wat het speciale type is in vergelijking met de traditionele treinwagon.

Alle transferwagens zijn uitgerust met een waarschuwingsalarm en beveiligingsdetectieapparaten en het alarm zou afgaan en de oplossingen voor materiaalbehandeling zouden onmiddellijk stoppen zodra er een obstakel of voetganger in het looppad van de transferwagen was. Ook zullen we intelligente automatische snelle opladers leveren met deze materials handling-oplossingen. Positioneringsbevestiging, hefplatform en andere hulpapparatuur zijn optioneel om aan verschillende eisen te voldoen bij verschillende gelegenheden. De PLC is ook een alternatief als dit nodig is. We kunnen ook tijd en mankracht besparen met deze material handling.

Beschikbare opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef / kantel / roteer mogelijkheden.

Track of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asaandrijvingen tandwielreductoren en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met versnellings / vertragingscapaciteiten.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsfuncties zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Producten Toepassingen

Dit soort transportkar kan veel worden gebruikt in de volgende scope:

Bewerking van matrijzen of matrijzen;
Draagbare machinebasis;
Montage montage;
Transport van coilmateriaal;
Zwaar materieel transport van de ene naar de andere baai;
Overbrugging van staalconstructies;
Shuttle wagon voor pijp;
Geprefabriceerde productie karren van beton;
Draagbare basis voor jibarm met spreidingsbalk.

Hot Tags: automatische overdrachtkar, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like