Automatisch geleide wieltransportwagen

De automatisch geleide transportwagen gebruikt de omnidirectionele wielen als aandrijfwiel, dat verschilt van de aandrijfwielen van andere ongebaande transportwagens. Het aandrijfwiel zit niet aan het einde van de transferwagen maar in de middelste stand
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De automatisch geleide transportwagen gebruikt de omnidirectionele wielen als aandrijfwiel, dat verschilt van de aandrijfwielen van andere ongebaande transportwagens' s. Het aandrijfwiel zit niet aan het einde van de transferwagen maar in de middelste stand. Er zijn twee universele zwenkwielen aan elk uiteinde en er zijn geleidewielen en geleidingsgroef op de langshartlijn van het wagenlichaam. Het voordeel van deze bestuurbare transferwagen is dat de draaicirkel kleiner is en de rijrichting controleerbaar. De geleiderail wordt op de grond bevestigd om de transferwagen naar de geleiderail te sturen.

De richting van de automatische transferwagen wordt veranderd door het contact van het geleidingsrailwiel, geleidewiel, geleidegroef en geleiderail om een ​​verandering van de looprichting te bereiken om te realiseren dat de ongebaande overbrengwagen recht loopt.

Aangepaste opties

Vlakke dekken of armaturen aangepast aan specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde weegschaal en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Track of trackless, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen inclusief aandrijfasaandrijvingen met tandwieloverbrenging en individueel aangestuurde aandrijfwielen.

Verscheidenheid aan bedieningssystemen, waaronder vaste gebruikersinterface, hangende bediening op krulsnoer en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstop, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Automatic Guided Wheel Transfer Cart

Hot Tags: automatisch geleide wieloverdrachtkar, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like