Automatisch geleide voertuigen

De automatisch geleide voertuigen zijn technologische innovatie van bestuurbare transportkarren, die intelligente materiaalverplaatsingen in de werkplaats in alle zware industrieën kunnen realiseren
Praat nu

Productdetails

Product introduceren

De automatisch geleide voertuigen zijn technologische innovatie van bestuurbare transportkarren, die intelligente materiaalverplaatsingen in de werkplaats in alle zware industrieën kunnen realiseren.

De automatisch geleide voertuigen kunnen worden onderverdeeld in het volgende geleide systeem

Draadgeleid. De AGV volgt een route die wordt gemarkeerd door een op de vloer begraven draad. Deze draad genereert een magnetisch veld dat de AGV's op zijn route leidt.

Magnetisch geleid. Verbetering van draadgeleiding. Het magnetische veld wordt opgewekt door een magneet in plaats van een draad, waardoor het gebruik van elektriciteit op de draad wordt vermeden.

Optisch geleid. De AGV volgt een route die wordt gemarkeerd door een geschilderde lijn, die wordt gedetecteerd door de catadioptrie die op de AGV is geïnstalleerd. Gemakkelijker te installeren en aan te passen dan draadgeleiding

Kunstmatig zicht De AGV gebruikt kunstmatig zicht om een ​​band met catadioptrische spiegel te herkennen, de afwijking tussen de gemarkeerde route en de AGV te berekenen en deze onmiddellijk te corrigeren.

Laser. De AGV herkent zijn omgeving met behulp van een rotatielaser die wordt gereflecteerd in een reeks reflectoren om zijn positie te bepalen op een kaart van de fabriek die eerder in zijn geheugen was geladen. Deze methode biedt de gemakkelijkste manier om een ​​route als voordeel te wijzigen.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen op maat gemaakt voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde weegschalen en hef- / kantel- / rotatiemogelijkheden.

Rupsbanden of spoorloze, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen inclusief tandwielreductorasaandrijvingen en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met acceleratie- / deceleratiemogelijkheden.

Verscheidenheid aan bedieningssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, hangende bediening op spiraalsnoer en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen zoals claxons, zwaailichten, noodstops, bumpers en systemen ter voorkoming van aanrijdingen.

Automated Guided Vehicles

Hot Tags: automatisch geleide voertuigen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like