Geautomatiseerde geleide transporter

Productiebeschrijving voor geautomatiseerde geleide transporter Automatische geleide transporteur, ook wel transferwagen, transferwagen en klimkar genoemd, is een nieuw soort apparatuur voor het verwerken van elektrische materialen. Met voordelen van flexibiliteit en eenvoudige bediening, wordt het veel toegepast op overdracht ...
Praat nu

Productdetails

Productiebeschrijving voor geautomatiseerde geleide transporter

Geautomatiseerde geleide transporter, ook wel transfertrolley, transferwagen en klimtransportwagen genoemd, is een nieuw soort apparatuur voor het verwerken van elektrische materialen. Met voordelen van flexibiliteit en gemakkelijk in werking te stellen, wordt het wijd toegepast om zwaar materiaal of materiaal in fabriek, scheepswerf, pakhuis, staalfabriek, aluminiumfabriek, plastic pijpenfabriek, enz. Over te brengen.

Automated Guided Transporter

Functies van geautomatiseerde geleide transporter

· Ontwerp de meest geschikte en voordelige oplossing voor de klant;

· Hoge kwaliteit en concurrerende prijs;

· De automatische geleide transporter kan met de functie anti op hoge temperatuur, anti-explosion;

· Het loopt op de rechte spoorlijnen of op de 'S' en boogvormige spoorwegen

· Besturingsmethode: afstandsbediening en pendelbediening.

· Veiligheidsvoorziening: geluids- en lichtalarm, bumpermachine, automatisch stopmechanisme bij ontmoeting met mensen of lichaam.

· We kunnen ook hydraulisch hijsen, elektronische weegschaal en PLC-besturing ontwerpen en toevoegen aan de automatische geleide transporter.

Automated Guided Transporter

Toepassing Weergave van geautomatiseerde geleide transporter

Automated Guided Transporter


Hot Tags: geautomatiseerde geleide transporter, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like