AGV-overdrachtsplatform

Het AGV-transferplatform is een elektrisch aangedreven gereedschap voor materiaalbehandeling dat is ontworpen met automatische stopsensor en automatisch kan stoppen wanneer er objecten of mensen binnen 0,3-3 m worden ontmoet. Veiligheid, minder onderhoud, eenvoudige bediening, hoog rendement, de beste keuze voor werkplaatsafhandelingsmateriaal
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

Het AGV-transferplatform is een elektrisch aangedreven gereedschap voor materiaalbehandeling dat is ontworpen met automatische stopsensor en automatisch kan stoppen wanneer er objecten of mensen binnen 0,3-3 m worden ontmoet. Veiligheid, minder onderhoud, eenvoudige bediening, hoog rendement, de beste keuze voor werkplaatsafhandelingsmateriaal.

Kenmerken

1. 360 graden vrij draaien

De draaimodus van het AGV-transferplatform heeft een mechanisch type en het draaien wordt geregeld door de snelheidskloof.

2. Bediening op afstand, veilig en betrouwbaar

Het overdrachtplatform maakt gebruik van een draadloze afstandsbediening met een bedieningsafstand van 400 m om te voldoen aan bediening op afstand met een hoge veiligheidsfactor.

3. Hoge veiligheidsbelastingsfactor

De trolley neemt de structuur van de kokerbalk aan, de veiligheidsfactor van het transferplatform kan worden bereikt tot 1,5.

4. Lange levensduur

De batterij maakt gebruik van gratis onderhoudsbatterij, de AGV-tafel is geen gemakkelijke vervorming in 15 jaar.

AGV-overdrachtsplatform

Hot Tags: agv-overdrachtplatform, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like