Transferwagen voor straalmiddel

De straaltransportwagen is een elektrisch aangedreven railtransportwagen die speciaal is ontworpen voor het stralen van werkstukken in de ruimte en voor materiaalbehandeling. Dit soort straalruimtetransportkar uitgerust met draaiplateau. De draaitafel is hol. De hele transportwagen voor het stralen van het straalmiddel heeft een explosieveilige configuratie om de veiligheid van het personeel te garanderen.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De straaltransportwagen is een elektrisch aangedreven railtransportwagen die speciaal is ontworpen voor het stralen van werkstukken in de ruimte en voor materiaalbehandeling. Dit soort straalruimtetransportkar uitgerust met draaiplateau. De draaitafel is hol en de tafel kan 360 graden vrij worden gedraaid. De tafel van de transferwagen is voorzien van automatische zandstraal- en zinkspuitapparatuur. De tafel wordt gedraaid om het gelijkmatige spuiten te bereiken. De hele transportwagen voor het stralen van het straalmiddel heeft een explosieveilige configuratie om de veiligheid van het personeel te garanderen.

Aangepaste opties

1. laadvermogen, tafelgrootte en spoorbreedte kunnen worden aangepast.

2. Opties:

een. Radiobesturing op afstand (geïmporteerd of gemaakt in China)

b. Automatische stop bij het detecteren van een obstakel of persoon, eindschakelaars (om de reis te beperken)

c. Automatisch afsnijden van de stroom op het spoor

3. Variabel snelheidsapparaat (VFD)

4. Elektrische onderdelen kunnen optioneel zijn (gemaakt in China of geïmporteerd)

5. Kan worden ontworpen om te voldoen aan een speciale werkomgeving zoals anti-explosie, anti-hoge temperatuur, anti-water, anti-stof, etc.

De transportwagen voor straalstralen kan worden aangepast aan uw eisen om aan de werkelijke toepassingsvereisten te voldoen.

Abrasive Blasting Transfer Cart

Hot Tags: overdrachtkar voor schurende stralen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like