Transferwagens van 50 ton

De gemotoriseerde transportkarren van 50 ton voor industrieel transport zijn ontworpen voor materiaalbehandeling in de werkplaats. Volgens verschillende toepassingen kunnen de overdrachtskarren worden onderverdeeld in: overdrachtskarren voor spoelen, overdrachtskarren voor gietpannen, overdrachtskarren voor matrijzen, enz. De overdrachtskarren voor rollen worden hoofdzakelijk gebruikt voor het transporteren van metalen spoelen, pijpen, balken of andere ronde materialen. We kunnen de capaciteit, tafelgrootte en voedingsstijl ontwerpen om aan uw werkomstandigheden te voldoen.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De transportkarren van 50 ton zijn ontworpen voor materiaalbehandeling in de werkplaats. Volgens verschillende toepassingen kunnen de overdrachtskarren worden onderverdeeld in: overdrachtskarren voor spoelen, overdrachtkarren voor gietpannen, overdrachtskarren voor spuitgieten, enz.

De spoeltransportwagens worden hoofdzakelijk gebruikt voor het transporteren van metalen spoelen, buizen, balken of andere ronde materialen. We kunnen de capaciteit, tafelgrootte en voedingsstijl ontwerpen om aan uw werkomstandigheden te voldoen.

Kenmerken

1. Vlak dek of uitrustingsstukken voor het vervoeren van speciale lading;

2. Aangepaste dekconfiguraties kunnen de functie heffen, kantelen of roteren omvatten;

3. Laadvermogen van 1 ton tot 300 ton;

4. Vaste snelheid of variabele snelheidsmogelijkheden;

5. De overdrachtskarren kunnen op het C-vorm spoor of S-vorm spoor en L-vorm spoor lopen;

6. De lopende afstand van overdrachtskar is onbeperkt;

7. Met vooruit of achteruit rijden;

8. Opties voor automatische bediening;

9. Beschikbare veiligheidsuitrusting omvat claxon, verlichting, noodstop, bumpers en detector.

Hot Tags: 50 ton transferwagens, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like