4T Transferwagen

De 4t-transportwagen is een soort materiaaltransportuitrusting die op de stalen rail is gemonteerd en is ontworpen voor het transport van werkplekken van het ene station naar het andere. Dit soort transferwagen met hydraulisch hefsysteem krijgt kracht van de geïsoleerde rail. De hefhoogte van de heftransportwagens kan worden ontworpen op basis van de door klanten verstrekte afmetingen
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De 4t-transportwagen is een soort materiaaltransportuitrusting die op de stalen rail is gemonteerd en is ontworpen voor het transport van werkplekken van het ene station naar het andere. Dit soort transferwagen met hydraulisch hefsysteem krijgt kracht van de geïsoleerde rail. De hefhoogte van de heftransportwagens kan worden ontworpen op basis van de door klanten verstrekte afmetingen.

4T Lifting Transfer Cart

Toepassing

De 4t lifiting transferkar kan op grote schaal worden toegepast in staalfabrieken, metallurgie, machinefabricage, autofabrikanten, zware industrie, lichtindustrieel, matrijzenmaker, bouwmachinemaker, scheepswerf, havenvrachtwerf, mijntransfer, lucht en ruimte en ook militair industrieën en andere velden voor materialen, werkstukken, machines transport van de ene naar de andere baai.

Hot Tags: 4t heftransferwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like