30 ton stalen buis transportkar

De 30 tons stalen buistransportwagen is een soort gemotoriseerde transferwagen, ontworpen voor materiaaltransport in de fabriek of andere werklocatie, en het is werken met een kraan om materiaal te implementeren
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De 30 ton stalen buistransportwagen is een soort gemotoriseerde transferwagen, ontworpen voor materiaaltransport in de fabriek of andere werkplaats, en het is werken met een kraan om materiaaloverdracht te implementeren.

Dit soort transportwagen wordt aangedreven door laagspanningsrails, de voedingsbron AC 380v wordt omgezet in AC 36v in twee fasen en zijn respectievelijk verbonden met de twee rails. En de wielen voeren de AC 36v op de rail in de doos van het elektrische apparaat aan de onderkant van de transferwagen. Vervolgens wordt de AC 36v omgezet in DC 36v en stuurt vervolgens de DC-motor door het DC-regelsysteem om de stalen buistransportwagen op het werk te bedienen.

De voedingsmodus kan ook worden aangepast aan uw eigen eisen, zoals op batterijen, glijdende lijnvoeding, kabeltrommelvoeding, enz.

Beschikbare opties

Alle stalen transportkarren kunnen naar wens worden aangepast.

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef / kantel / roteer mogelijkheden.

Spoorloze of ongebaande stuurbekrachtiging. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen, inclusief asaandrijvingen tandwielreductoren en individueel bestuurde aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsvoorzieningen zoals akoestisch-optisch alarm, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Hot Tags: 30 ton stalen buis overdracht winkelwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like