15T batterij geëxploiteerd overdracht kar

Productintroductie die de 15T batterij aangedreven overdracht kar is een elektrische materiële overdracht kar dat is ontworpen en vervaardigd voor materiaal, lading, afgewerkt product of apparatuur vervoer. Deze soorten kar voor de overdracht van de batterij kan algemeen worden toegepast op vele terreinen. Zoals metallurgie,...
Praat nu

Productdetails

Productintroductie

De batterij van de 15T bediende overdracht kar is een elektrische materiële overdracht kar dat is ontworpen en vervaardigd voor materiaal, lading, afgewerkt product of apparatuur vervoer.

Deze soorten kar voor de overdracht van de batterij kan algemeen worden toegepast op vele terreinen. Zoals de metallurgie, olie & gas, scheepswerven, lucht-en ruimtevaart, metaalbewerking, Marine-, automotive-, mechanische bouw en andere industriële gebieden.

Functies van het product

Veilig en milieuvriendelijk;

Grote startvermogen;

Kleine invloed op de versnelling reducer;

Geen beperking van de lopende afstand;

Kunt uitvoeren op de s-vorm spoor, arc-vormige rails;

Heeft geen limiet op afstand;

Anti-explosie, anti-hoge temperatuur;

Lange levensduur.

Veilige exploitatie notities

Tijdens de operatie van de kar van de overdracht, is inspectie en reiniging van werk verboden.

Bij het laden van delen van dieren, het is niet toegestaan om te worden overbelast, en het object gelijkmatig wordt verdeeld.

Na de revisie, moet de batterij geëxploiteerd overdracht kar passeren de aanvaarding van de eenheid van gebruik en voldoen aan de veiligheidseisen voordat deze kan worden gebruikt.

Bij plotselinge stroomuitval tijdens werk, moet de schakelaar naar nul positie worden hersteld. Nadat het werk is voltooid, moet de macht worden afgesneden. Verwijder de belasting en reinigen van de apparatuur.

Voordat de exploitant werken kunt, moet hij controleren dat er zich geen obstakels op de weg, en of het elektrische circuit en de controle schakelen zijn veilig en betrouwbaar.

De kar overdracht moet worden rinkelen voordat het kan soepel beginnen, en aandacht besteden aan de vraag of er zijn eventuele afwijkingen eromheen, en zijn klaar om te stoppen op elk gewenst moment. De eindstopper van de track niet geraakt.

Hot Tags: 15T batterij overdracht winkelwagen, China met leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like