Spoorwegtransportwagen van 15 ton

De spoorwagon van 15 ton wordt gebruikt om elk type lading aan te kunnen, ook enorm en zwaar, zelfs in beperkte ruimtes. Het staat bekend als een niet-bestuurbare transferwagen, heeft geen stuurmechanisme omdat ze stalen wielen hebben en alleen op rails rijden. Aangezien de transportwagen voor spoorwegen is uitgerust met stalen wielen en over stalen rails beweegt, zijn ze geschikt voor zeer hoge laadvermogens dankzij de zeer lage wrijving tussen staal en stee
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De spoorwagon van 15 ton wordt gebruikt om elk type lading aan te kunnen, ook enorm en zwaar, zelfs in beperkte ruimtes. Het staat bekend als een niet-bestuurbare transferwagen, maar heeft geen stuurmechanisme omdat ze stalen wielen hebben en alleen op rails rijden.

Doordat de overslagwagen is uitgerust met stalen wielen en over stalen rails rijdt, zijn ze dankzij de zeer lage wrijving tussen staal en staal geschikt voor zeer hoge laadvermogens.

Aangepaste opties

1. Capaciteit op maat van 1 ton tot 500 ton

2. Optionele stroombron (accu, kabel, rail, diesel, etc.)

3. Flat decks of armaturen op maat

4. Alle soorten wielen (enkele flens rail wiel, dubbele flens rail wiel, polyurethaan, mcnamm, massief, super elastisch of pneumatisch)

5. Anti-explosie, anti-hoge temperatuur, anti-water, anti-stof, enz

6. Systeem op maat (heffen, wegen, titels, klimmen, ferry, plc, etc.)

7. Optioneel besturingssysteem (bedieningshendel / afstandsbediening / cabine)

8. Veiligheidssysteem (LED-knipperlichten, Akoestische geluidsapparatuur, E-stop, Dodemansstop, Buffer, etc.)

15 Tons Railway Transfer Cart

Hot Tags: 15 ton spoortransportwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like