Transferkar van 10 ton

Transportkar van 10 ton is een elektrische transportkar die wordt gebruikt voor het verwerken van alle soorten ladingen - inclusief grote en zware ladingen - in industriële installaties, bouwplaatsen, offshore-platforms en schepen. Er zijn verschillende soorten transferwagens; het verschil kan betrekking hebben op voeding (diesel, batterij, elektriciteitsnet, pneumatisch) of op wielen en stuurmechanisme
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

Transportkar van 10 ton is een elektrische transportkar die wordt gebruikt voor het verwerken van alle soorten ladingen - inclusief grote en zware ladingen - in industriële installaties, bouwplaatsen, offshore-platforms en schepen.

Er zijn verschillende soorten transferwagens; het verschil kan betrekking hebben op voeding (diesel, batterij, elektriciteitsnet, pneumatisch) of op wielen en stuurmechanisme.

De railgeleide transportwagens hebben geen stuurmechanisme, omdat ze stalen wielen hebben en alleen op rails rijden.

De meest voorkomende toepassingen van de transferwagen zijn:

Verbind verschillende traveeën van een industrieel bedrijf

Verbind een productieruimte met een magazijn of een werf

Automatische invoer van een productieruimte

Ontlast het werk van bovenloopkranen


Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste deckconfiguraties inclusief ingebouwde weegschalen en hef / kantel / roteer-mogelijkheden.

Rupsband of rupsband, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijf- en stuursystemen inclusief tandwielreductieasaandrijvingen en individueel regelbare aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Veiligheidsvoorzieningen waaronder claxons, knipperlichten, e-stops, bumpers en systemen voor het vermijden van botsingen.

Hot Tags: 10 ton overdracht winkelwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like