Buiskarren van 10 ton

De 10 ton pijptransportwagens zijn ontworpen als materiaalverwerkingsapparatuur die wordt toegepast in de industriële velden. De buisoverdrachtskarren meestal aangepast aan railtype overdrachtskarren met afstandsbediening. Het karframe neemt meestal een doosvormige balkstructuur aan gelast door plaatstaal
Praat nu

Productdetails

Producten beschrijving

De 10 ton pijptransportwagens zijn ontworpen als materiaalverwerkingsapparatuur die wordt toegepast in de industriële velden. De pijptransportwagens meestal aangepast aan railtransportwagens met afstandsbediening.

Het karframe neemt in het algemeen een doosvormige balkstructuur aan, gelast door plaatstaal. Deze structuur heeft de kenmerken van licht gewicht, sterk draagvermogen en eenvoudige opstelling van de gehele overdrachtskarstructuur en is een structuur voor het bepalen van de structuur van de elektrische overdrachtskarren. In sommige speciale gevallen, zoals het daadwerkelijke gebruik van de gebruiker, is het uiterlijk van de gemotoriseerde transportwagen bijzonder smal, of bijzonder laag, enz., Kan de structuur van de kokerbalk zijn functie niet bereiken, kan hij een stalen structuur of kokerbalk en sectie gebruiken staal Gemengde structuur.

appliction

Dit soort pijp transfer karren kunnen op grote schaal worden gebruikt in assemblagelijn (auto productielijn, stalen rollende productielijn, gelaste pijp productielijn), metallurgie fabriek (gesmolten pollepel), magazijn materiaal transport, scheepswerf (onderhoud, monteren, container transfer), werk stuktransport in werkplaats, draaibanktransport, staalindustrie (stalen knuppel, stalen plaat, stalen spoel, stalen buis, sectiestaal, stalen structuur), vormwinkel (open matrijs, ponsvorm, buigmatrijs, trekmatrijs, draaimatrijs, krimpmatrijs , golvende matrijs, uitpuilende matrijs, vormende matrijs, smeedmatrijs, gietvorm, smeedvorm, etc. overdracht), constructie (brug, eenvoudig gebouw, beton, betonnen kolom), petroleumfabriek (oliepomp, uitloperstang en onderdelen), enz. .

Hot Tags: 10 ton pijptransportwagens, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like