Gesleept overdracht Trailer

Productintroductie voor de overdracht van de getrokken aanhangwagen het laadvermogen, de tabelgrootte, de kleur van de aanhangwagen van de getrokken overdracht alle kunnen worden aangepast. 1. de nominale laadvermogen: wij zullen ontwerpen volgens de behoeften van de tonnage; 2. dragende gebied: volgens de noodzaak om te ontwerpen de breedte lager en...
Praat nu

Productdetails

Productintroductie voor overdracht van de getrokken aanhangwagen

Het laadvermogen, de grootte van de tabel, kleur van de aanhangwagen van de getrokken overdracht die alle kunnen worden aangepast.

1. de nominale laadvermogen: wij zullen ontwerpen volgens de behoeften van de tonnage;

2. dragende gebied: volgens de noodzaak om te ontwerpen de dragende breedte en lengte van de plaat van de aanhangwagen;

3. tire model: air core band of vaste band. Lucht core band wandelen snelheid is sneller, terwijl de vaste band slijtage-weerstand te bieden, niet geperforeerde typen;

Towed Transfer Trailer

4. u kunt kiezen andere configuratie zo nodig zoals: dubbele tractie gordel, vangrail, remsysteem, minibus, systeem inzake schorsing, luifel, touw verrekening enz.

Towed Transfer Trailer

Verwerking van overdracht van de getrokken aanhangwagen

towed transfer trailer

Onze service

1. onze inzet: de belasting lager veiligheidsfactor van de wagen is maar liefst 120%.

2. vrij ontwerpen het ondersteunende apparaat of de Stichting tekening, en bieden de technische dienst en tekenen van materiaal.

3.16 uur engineering service en 24 uur internetservice voor onze klanten.

4. tijdens de duur van de garantie, als onze producten niet normaal gesproken werkt kunnen we u ondersteunen technologie repareren of vervangen relevante onderdelen voor u binnen 24 uur.

5. het oplossen van het probleem van de kwaliteit binnen de 24u, ernstige houding van begin tot eind. Waarde van de reputatie en Het beeld van ons bedrijf behouden.

 towed transfer trailer


Hot Tags: overdracht van de getrokken aanhangwagen, China met leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk