Gedragen maltransportwagen

De getrokken wagen met overbrengingsmatrijs is ontworpen voor het overzetten van matrijzen, matrijzen en zware materialen op industriële gebieden. De gesleepte vormoverdrachtwagen heeft geen aangedreven systeem, maar moet worden voortgetrokken door andere elektrische gereedschappen, zoals een trekker, een elektrische overbrengwagen, een vorkheftruck, enz.
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De getrokken wagen met overbrengingsmatrijs is ontworpen voor het overzetten van matrijzen, matrijzen en zware materialen op industriële gebieden. De gesleepte vormoverdrachtkar heeft geen aangedreven systeem, het moet door andere elektrische hulpmiddelen, zoals tractor, elektrische overbrengingskar, vorkheftruck, enz. Worden gesleept. Er zijn twee types gesleepte vormoverdrachtkar, gesleepte vormoverdrachtkar runnig op spoor en gesleept schimmeltransportwagen die op de grond loopt.

Gesleepte mal-overdrachtwagen Runnig op de grond

Gesleepte maltransportwagen die op spoor loopt

De wielen van twee typen gesleept mould transfer cart

Towed Mold Transfer Cart

Cast Steel Rail Wheel

Het spoorstaafwiel van gegoten staal wordt gebruikt in een getrokken wagen met getrokken vorm, het materiaal is ZG55. De levensduur van het gietstalen spoorwiel kan 15 jaar bedragen.


Towed Mold Transfer Cart

Polyurethane wiel

Het polyurethaanwiel wordt gebruikt in een getrokken wagen met getrokken vorm. Het polyurethaan wiel keurt gegoten staal binnen, polyurethaan coating buiten. De laadcapaciteit van het wiel kan 500 ton bereiken.

Kenmerken

  • Rennen op de rechte spoorlijnen of op de 'S' en boogvormige spoorwegen;

  • Rennen op de vloer, fround, cementen vloer direct;

  • Laadvermogen tot 500ton;

  • Eenvoudige bediening, veiligheid, flexibiliteit, lange levensduur, lage kosten.

Gedragen maltransportwagen

certificaten

Gedragen maltransportwagen

Klant bezoeken

Gedragen maltransportwagen

Hot Tags: gesleept schimmel overdracht winkelwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk