Gesleept materiaaltransportvoertuig

Over het voertuig voor gesleept materiaaltransport bestaat het uit drie sets overbrengingsvoertuig. Het tweede transfervoertuig wordt gevoed door een batterij. En andere twee sets transfervoertuigen worden getrokken of getrokken door de tweede.
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

Over het voertuig voor gesleept materiaaltransport bestaat het uit drie sets overbrengingsvoertuig. Het tweede transfervoertuig wordt gevoed door een batterij. En andere twee sets transfervoertuigen worden getrokken of getrokken door de tweede. De laadcapaciteit van elk voertuig is 4 ton. Aan alle wielframes wordt de rotatiestructuur toegevoegd, waardoor het voertuig vrij kan draaien.

Werkend principe

De twee sets niet-aangedreven materiaaltransportvoertuig gesleept of getrokken door het voertuig voor het overbrengen van elektrisch materiaal. Het voertuig voor het overzetten van elektrische energie wordt gevoed door een batterij. De batterijen zijn in de voertuigen geïnstalleerd. De batterijen leveren elektriciteit aan de DC-motor via het elektrische regelsysteem. We gebruiken dit principe om de voertuigen voor materiaaltransport te starten, te stoppen, vooruit en achteruit te gaan, de snelheid aan te passen, enzovoort.

Aangepaste opties

Dekhekken
Houtvloermateriaal
Schroefhefbrug
Verfkleur (klant gespecificeerd)
Railgidsen
Vloerrail
Einde stopt
Urethane wielen (niet beschikbaar op geleide karren)
Live as

Hot Tags: gesleept materiaaltransportvoertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk