Railtransportaanhangwagen

Korte introductie voor railtransporttrailer De railtransporttrailer is onze voornamelijk producten, de stroomvoorziening van de railtransporttrailer kan worden onderverdeeld in zes categorieën: laagspanningslijn aangedreven, batterijgevoed, kabelhaspel aangedreven, mobiele kabel aangedreven, glijdend draadaangedreven en handmatig ...
Praat nu

Productdetails

Korte introductie voor railtransporttrailer

De railtransporttrailer is onze voornamelijk producten, de voeding van de railtransporttrailer kan worden onderverdeeld in zes categorieën: laagspanningslijn aangedreven, batterijgevoed, kabelhaspel aangedreven, mobiele kabel aangedreven, schuifdraad aangedreven en handmatig aangedreven. Alle railtransporttrailers kunnen worden aangepast aan de eisen van de klant.

Railtransportaanhangwagen

Kenmerken van railtransporttrailer

Lange levensduur;

Lage prijs met hoge kwaliteit;

Loopafstand van railtransporttrailer is onbeperkt;

Veilige en gemakkelijke bediening is beschikbaar voor railtransporttrailers;

Hoge gebruikfrequentie voor railtransporttrailer;

Railtransporttrailer is geschikt voor slechte omgevingen en explosiegebieden.

Rail Transfer Trailer

Pakket & verzending van railtransportaanhangwagen

De carrosserie van de railtransportwagen is verpakt met tarp, het wiel voor wieltransport van de spoorbaan en onderdelen zullen worden verpakt met een houten kist.

Rail Transfer Trailer

De lengte van de railtransporttrailer is minder dan 5,9 m, de breedte is minder dan 2,2 m. Het wordt vervoerd per 20ft container. Als de lengte langer dan 5,9 m en minder dan 12 m is, wordt deze vervoerd met een container van 40 ft. Als de hoeveelheid 2 sets of 3 sets is, kunnen ze worden vervoerd per volle container. Als de hoeveelheid 1 set is, kan deze worden getransporteerd door LCL Container.Als de lengte minder dan 12 m is, is de breedte groter dan 2,2 m. Het moet worden vervoerd door een FR-container (20 of 40 ft). Als de railtransporttrailer boven de bovenstaande afmeting is, moet deze worden vervoerd door een BB-container. Bepaal de grootte en het materiaal van de doos aan de hand van de vorm en het aantal producten.

Rail Transfer Trailer


Hot Tags: railtransporttrailer, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, made in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk