Materiaaloverdracht treinwagon

Over dit soort materiaaltransportrails heeft het geen aangedreven systeem. En het kan samen met veel getrokken auto's worden verbonden met een trekhaak of trekhaak. De materiaaltransportrailwagen moet ook voldoen aan de vraag van de fabriek. Ons bedrijf onderzoekt en ontwikkelt het.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Over dit soort materiaaltransportrails heeft het geen aangedreven systeem. En het kan samen met veel getrokken auto's worden verbonden met een trekhaak of trekhaak. De materiaaltransportrailwagen moet ook voldoen aan de vraag van de fabriek. Ons bedrijf onderzoekt en ontwikkelt het. Voor transport in de industrie kan het handig en flexibel zijn. En door het principe, kan het realiseren dat het draaien per spoor wordt geleid.

material transfer rail carriage

Productdetails

material transfer rail carriage

omlijsting

Het frame past de balkstructuur toe volgens het kraanprincipe en gecombineerd met het ontwerp van de materiaaltransportrail . Het is met grote laadcapaciteit, lange levensduur. Trouwens, niet gemakkelijke vervorming en kan effectief zorgen voor de gladheid van het platform.

material transfer rail carriage

Gegoten stalen wiel

Over het wiel van de materiaaltransportrailwagen , het is de dubbele rand van de hoekkast (u kunt ook op één velg kauwen), het materiaal is ZG55, of kan worden aangepast volgens uw vraag. Gemakkelijk wisselen, eenvoudig installeren, de grootste capaciteit kan oplopen tot 500T. Het is geschikt voor het vervoer van materiaal op rails. En het wiel wordt door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.


material transfer rail carriage

Trekhaak en trekhaak

Over de sleepinrichting, één is de trekstang, de andere is een trekhaak. Alle kunnen worden aangepast volgens uw vereiste.Voordelen van materiaaltransport railvervoer

  • Rennen op de rechte spoorlijnen of op de 'S' en boogvormige spoorwegen;

  • Rennen op de vloer, fround, cementen vloer direct;

  • Laadvermogen tot 500ton;

  • Eenvoudige bediening, veiligheid, flexibiliteit, lange levensduur, lage kosten.

material transfer rail carriage

certificaat

material transfer rail carriage

Klant bezoeken

material transfer rail carriage

Pakketbezorging

material transfer rail carriage

Hot Tags: materiaal overdracht spoorwagon, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk