Industrieel behandelingsvoertuig

Over dit soort industriële handling-voertuigen beschikt het niet over een aangedreven systeem. en het kan samen met vele gesleepte auto door towbar of slepenhaak worden verbonden. Het industriële handling-voertuig moet ook voldoen aan de vraag van de fabriek. Ons bedrijf onderzoekt en ontwikkelt het.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Over dit soort industriële handling-voertuigen beschikt het niet over een aangedreven systeem. en het kan samen met vele gesleepte auto door towbar of slepenhaak worden verbonden. Het industriële handling-voertuig moet ook voldoen aan de vraag van de fabriek. Ons bedrijf onderzoekt en ontwikkelt het. Voor transport in de industrie kan het handig en flexibel zijn. En door het principe, kan het realiseren dat het draaien per spoor wordt geleid.


intern transportmiddel

Productdetails

industrial handling vehicle

Voertuig Frame

Het voertuigframe keurt de balkconstructie volgens het kraanprincipe goed en combineert dit met het ontwerp van het industriële handling-voertuig . Het is met grote laadcapaciteit, lange levensduur. Trouwens, niet gemakkelijke vervorming en kan effectief zorgen voor de gladheid van het platform.

industrial handling vehicle

Pu stalen wiel

Materiaal is polyurethaan + ZG 55 staal;

Het kan de schade aan de grond minimaliseren

Levensduur kan tot meer dan 10 jaar duren;

Het is geschikt voor het industriële handling-voertuig dat rechtstreeks op de grond / vloer rijdt.


industrial handling vehicle

Trekhaak en trekhaak

Over de sleepinrichting, één is de trekstang, de andere is een trekhaak. Alle kunnen worden aangepast volgens uw vereiste.toepassingen

De industriële handling-voertuigen worden op grote schaal gebruikt om zwaar materiaal of apparatuur in veel industrieën over te brengen. Zoals fabriek, magazijn, staalfabriek, aluminiumfabriek, plastic pijpenfabriek, metallurgie, scheepswerf, staalfabrieken, steenkool, mijnbouw en verwerkende industrie, enzovoort.

Industrial Handling Vehicle

certificaten

Industrial Handling Vehicle

Onze klanten

Industrial Handling Vehicle

Pakketbezorging

Industrial Handling Vehicle

Hot Tags: industriële handling voertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like