Transportwagen met stalen spoelen

De overdrachtsslede met stalen spiraal is een overdrachtsslede met elektrisch materiaal. Er zijn verschillende soorten materiaaltransportwagens; het verschil kan betrekking hebben op voeding (diesel, batterij, laagspanningsrail, kabel, enz.) of op wielen en stuurmechanisme. Het meest voorkomende gebruik van de transferwagen is het aansluiten van meerdere traveeën in industriële gebouwen, het aansluiten van gebouwen en werven, verbinding tussen apparatuur en afdeling, het verlichten van de werklast van de kranen in traveeën, enz.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De overdrachtsslede met stalen spiraal is een overdrachtsslede met elektrisch materiaal. Er zijn verschillende soorten materiaaltransportwagens; het verschil kan betrekking hebben op voeding (diesel, batterij, laagspanningsrail, kabel, enz.) of op wielen en stuurmechanisme.

Het meest voorkomende gebruik van de transferwagen is het aansluiten van verschillende traveeën in industriële gebouwen, het aansluiten van gebouwen en winkelwerven, het aansluiten van apparatuur en afdeling, het verlichten van de werklast van de kranen in traveeën, enz.

Kenmerken

Capaciteit van 1 tot 5000 ton

Loopsnelheid kan worden aangepast

Geschikt voor elk soort nummer

AC / DC elektrische motor, dieselmotor of pneumatische motor

Batterij, laagspanningsrail, kabel of diesel aangedreven (volgens verzoek van de klant)

Elektronische vertaalcontrole die geleidelijke versnelling / vertraging mogelijk maakt

Zelfladend (optioneel)

Automatisch (optioneel)

Hot Tags: stalen spoeltransportwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like