Stuurbare transferauto's

Het soort stuurbare transferauto's, het hoofdpersonage is de voeding ---- mobiele kabel. Hieruit kunt u zien dat het een geschikte korte afstand is vanwege de beperking van de kabel.
Praat nu

Productdetails

Producten introductie

Het soort stuurbare transferauto's, het hoofdpersonage is de voeding ---- mobiele kabel. Hieruit kunt u zien dat het een geschikte korte afstand is vanwege de beperking van de kabel. Dus als u een transport over korte afstanden wilt, is dit een goede optie voor u. En door dit soort, is de prijs lager dan andere. Tot nu toe kan de grootste capaciteit oplopen tot 500T. Wat meer is, een hoog automatiseringsniveau, het PLC-systeem kan in de stuurbare transferauto's worden geïnstalleerd om een onbemande werkplaats te realiseren.

Producten details

steerable transfer cars

Gegoten stalen wiel

Over het stuurbare wiel van de overdrachtauto's , het is enige rand van hoekgeval, het materiaal is ZG55, of kan vanaf uw vraag worden aangepast. Het kan de laadcapaciteit verbeteren en gemakkelijk installeren. En de railwielen worden door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.


steerable transfer cars

Three In One Reducer en AC Motor

Dit type versnellingsbak met voordeel van hoge efficiëntie, werken gestaag, eenvoudige installatie en onderhoud, enz .;

De rem is samengesteld uit remframe, remdelen, rembedieningsapparaat enz., Het is een veiligheidsapparaat om te zorgen dat stuurbare transferauto's veilig werken;

De elektromotor is AC-motor.


Steerable Transfer Cars

Kabel en sleepketting

De kabel kan worden geïnstalleerd in het midden van de twee rails of aan één kant van de stuurbare transferauto's. En om de kabel te beschermen in geval van ernstige slijtage, kan de sleepketting worden uitgerust om de stuurbare overbrengingsauto's samen te plaatsen ter bescherming, zodat de levensduur van de kabels wordt verlengd.


Steerable Transfer Cars

Elektrische schakelkast, besturingsmethode en veiligheidsinrichting

Er zijn stroombronschakelaar, noodstopschakelaar, wisselschakelaar, indicatielampje, enz., Die de verrichting meer veiligheid kan maken.

Er zijn hangende controle en afstandsbediening twee methodes, zeker, kan het controlepaneel ook worden geïnstalleerd als uw eisen.

Veiligheidsinrichting: geluids- en lichtarmatuur, bumperapparaat, automatisch stopapparaat.


Parameterlijst

Stuurbare Transfer Cars.jpg

Producten verwerken

Stuurbare Transfer Cars.jpg

Pakketbezorging

Stuurbare Transfer Cars.jpg

Hot Tags: stuurbare transferauto's, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk