Steel Coil Handling Electric Flat Cart

De staalspoel die een elektrische platte wagen afhandelt, is een elektrisch aangedreven transportwagen uitgerust met een V-frame. Het V-frame is op het oppervlak van de elektrische platte wagen gemonteerd om te voorkomen dat de stalen spoel rolt en eraf valt. Het V-frame van de spoel die de elektrische platte wagen afhandelt, kan tegelijkertijd worden aangepast aan de diameter van de stalen spoel. Het V-frame is verbonden met het stalen carthandvat en kan op elk moment worden gedemonteerd om andere materialen te transporteren
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De staalspoel die een elektrische platte wagen afhandelt, is een elektrisch aangedreven transportwagen uitgerust met een V-frame. Het V-frame is op het oppervlak van de elektrische platte wagen gemonteerd om te voorkomen dat de stalen spoel rolt en eraf valt. Het V-frame van de spoel die de elektrische platte wagen afhandelt, kan tegelijkertijd worden aangepast aan de diameter van de stalen spoel. Het V-frame is verbonden met het stalen carthandvat en kan op elk moment worden gedemonteerd om andere materialen te transporteren.

Dit soort elektrische platte kar kan worden aangedreven door laagspanningsrails, batterij, kabel, busbar, enz. Per eisen.

Toepassing

Deze elektrische platte kar met stalen spoel is geschikt voor cilindrische producten zoals papierrollen, aluminiumrollen, stalen rollen, stalen buizen, cementbuizen en schachtentransport in papierfabrieken, staalfabrieken, aluminiumfabrieken, gebouwen en andere werkplekken.

Hot Tags: stalen spoel handling elektrische platte kar, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like