Steel Coil Handling Electric Car

De elektrische auto met stalen spoel is een op batterijen werkende platte overdrachtswagen die we speciaal hebben ontworpen voor het transport van de spoel, stalen spoel en aluminium spoel. In vergelijking met andere elektrische platte wagens, is de stalen spoelwagen altijd uitgerust met een V- of E-frame. Het V- of E-frame is op het oppervlak van de elektrische auto gemonteerd om rollen en vallen van de stalen spoel te voorkomen. Het V-frame kan tegelijkertijd de afstand aanpassen aan de diameter van de stalen spoel. Het V-frame is verbonden met de carrosserie van de stalen spoel en kan op elk moment worden gedemonteerd om andere materialen te vervoeren
Praat nu

Productdetails

Productoverzicht

De elektrische auto met stalen spoel is een op batterijen werkende platte overdrachtswagen die we speciaal hebben ontworpen voor het transport van de spoel, stalen spoel en aluminium spoel. In vergelijking met andere elektrische platte wagens, is de stalen spoelwagen altijd uitgerust met een V- of E-frame.

Het V- of E-frame is op het oppervlak van de elektrische auto gemonteerd om rollen en vallen van de stalen spoel te voorkomen. Het V-frame kan tegelijkertijd de afstand aanpassen aan de diameter van de stalen spoel. Het V-frame is verbonden met de carrosserie van de stalen spoel en kan op elk moment worden gedemonteerd om andere materialen te vervoeren.

Dit soort stalen spoel die elektrische auto behandelt, kan worden aangepast aan de behoeften van de klant. Deze reeks auto's kan wagons van het spoorwegtype of bestuurbare wagens zijn.

Aangepaste opties

1. Laadvermogen, tafelgrootte en spoorbreedte kunnen worden aangepast.

2. Afstandsbediening op afstand (geïmporteerd of gemaakt in China)

3. Automatische stop bij het detecteren van een obstakel of persoon, eindschakelaars (om de verplaatsing te beperken)

4. Batterijtype (vrij van onderhoudsbatterij, lithiumbatterij, explosieveilige batterij en batterij tegen hoge temperaturen)

5. Motor (DC-motor met borstel en borstelloze DC-motor)

6. Elektrische onderdelen kunnen optioneel zijn (gemaakt in China of geïmporteerd)

Hot Tags: stalen spoel handling elektrische auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like