Scrap Box Transfer Car

De transportwagen voor schrootkisten is een elektrische transportwagen voor materiaaltransport die wordt gebruikt voor materiaaltransport van staal naar staal. Dit soort transferauto's rijden in de stalen rails. Veerbeladen platform is voorzien om schokken te verminderen als gevolg van schroot van schroot van magneetkraan
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De transportwagen voor schrootkisten is een elektrische transportwagen voor materiaaltransport die wordt gebruikt voor materiaaltransport van staal naar staal. Dit soort transferauto's rijden in de stalen rails. Veerbeladen platform is voorzien om schokken te verminderen als gevolg van schroot van schroot van magneetkraan.

Het frame van de transferwagen is gemaakt van gefabriceerde stalen platen / gerolde delen van voldoende sterkte, uitgerust met stalen wielen met dubbele flens en rechte loopvlakken. Het rijaandrijfsysteem bestaat uit een sleepringmotor, een zware schroefvormige versnellingsbak, drijvende assen en koppelingen met halfvertanding.

Scrap Box Transfer Car

voordelen

Het soort autotransportwagen met automatisering op hoog niveau

Uitstekende tandwieloverbrenging en motor van hoge kwaliteit, perfect geassembleerd

Veilige apparaten zijn geïnstalleerd in de transferwagen

Afstandsbediening kan samen worden uitgerust om de transferauto goed te bedienen

Maatwerk kan worden ondersteund

De transferwagen is uitgerust met een botsbeveiliging en een geluids- en lichtalarmsysteem, snelle reactie en korte remweg met een elektromagnetische rem, tubeless polyurethaan of rubber wiel kan worden gekozen op basis van de lagertonnage, geen schade aan vloercoating.

Scrap Box Transfer Car


Hot Tags: schrootbak transfer auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like