Spoorvervoersauto

Korte introductie voor de auto voor het afhandelen van treinen De railbehandelingswagen is een railwagen die een spoor op de grond legt en de gelegde rail is over het algemeen een I-vormige oppervlakcontactrail. De kenmerken van de prestaties van de railverwerkingsauto zijn dat deze een groot lager heeft ...
Praat nu

Productdetails

Korte introductie voor de auto voor het afhandelen van het spoor

De railverwerkingsauto is een transportwagen van het spoorwegtype die een spoor op de grond legt, en de gelegde rail is over het algemeen een I-vormige contactrail aan het oppervlak. De kenmerken van de prestaties van de railverwerkingsauto zijn dat deze een groot draagvermogen heeft, niet bang is voor vuil en piepend, gemakkelijk te onderhouden is en een lange levensduur heeft. De railverwerkingsauto kan worden uitgerust met industriële draadloze afstandsbedieningen om kunstmatige afstandsbediening te bereiken. De railverwerkingsauto heeft een eenvoudige structuur, is eenvoudig te gebruiken en te bedienen.


Spoorvervoersauto

Toepassing voor rail handling auto

De rail handling auto wordt veel gebruikt bij het verwerken van bouwmaterialen, steenmaterialen, metaalbewerking, tunnelbouw, ijzer en dergelijke.

Wanneer bijvoorbeeld werkstukken in een werkplaats worden overgebracht, is het belangrijkste doel van de railbehandelingswagen om het interieur te gebruiken om het materiaal op een aanrecht te plaatsen en de railhanteringsauto naar voren en achteren te laten rijden om het materiaal nauwkeurig naar zijn bestemming te transporteren.

Rail Handling Car

Verwerking van auto voor het behandelen van treinen

Rail Handling Car

Verzending tonen

Rail Handling Car

 

Waarom voor ons kiezen


railverwerkingsauto


Hot Tags: rail handling auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like