Rail elektrische trolley

Productintroductie voor railelektrische trolley De railelektrische trolley bevat over het algemeen frame, loopwiel, aandrijfmechanisme, voedingssysteem, elektrisch regelsysteem, besturingssysteem en andere onderdelen als klantvereisten. Het kan ook pollepelapparaat, hefinrichting, V-type toevoegen ...
Praat nu

Productdetails

Productintroductie voor elektrische railwagen

De elektrische railwagen omvat over het algemeen frame, loopwiel, aandrijfmechanisme, voedingssysteem, elektrisch regelsysteem, besturingssysteem en andere onderdelen als klantvereisten. Het kan ook lepelapparaat, opheffend apparaat, V-type steun, gewichtsapparaat, vertoningsscherm, tractieapparaat, volgens cliëntvereisten toevoegen.

Rail Electric Trolley

Introductie van onderdelen voor elektrische railwagen

Frame: algemeen keurt staalplaat lassen doos balk structuur, dit soort structuur heeft voordeel van lichtgewicht, sterke draagvermogen, de voertuig structuur is eenvoudig te installeren.

Reizend wiel: het reismot maakt rechtstreeks gebruik van het kraanrailwiel.

Aandrijfmechanisme: gebruik in het algemeen F-serie evenwijdige asvertraging met korte as, K-serie van spiraalvormig kegeltandwielverloopstuk, LD-structuur, planetair reductietandwiel, enz. Aandrijfmotor is gebaseerd op de voeding.

Stroomtoevoersysteem: De voedingsmodus is verdeeld in batterijvoeding, laagspanningsvoeding, glijdende contactlijn, kabelhaspelvoeding en sleepkabelvoedingsbron, etc. Elektrisch regelsysteem is ook gerelateerd aan de voedingsmodus.

Besturingssysteem: er zijn kabelgreepbediening en bediening met twee draadloze bediening op twee modellen.

Rail Electric Trolley

Verwerking van elektrische railwagen

Rail Electric Trolley

Veiligheidsvoorschriften Opmerkingen van elektrische rail voor rail

1.Rail elektrische trolley moet professioneel personeel kunnen bedienen en onderhouden.

2. Voordat werk, operator moet controleren of er een obstakel op rails, elektrische circuits en schakelaar veilig en betrouwbaar is.

3. Elektrische rail met rail moet tot een soepele start afronden en eventuele abnormale situaties in de gaten houden, gereed voor parkeren op elk gewenst moment.

4. Tijdens de werking van de rail zou de elektrische trolley moeten vertragen, verboden om snel van richting te veranderen.

5. Verboden voor onderhoud en schoonmaken van de trolley tijdens het werken.

6. Het kan niet overbelasten.

7.In geval van plotselinge uitschakeling, moet de bedieningsschakelaar op nul worden gezet, na voltooiing van het werk, moet de voeding worden afgesneden.

Rail Electric Trolley

Hot Tags: rail elektrische trolley, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like