Multi-rail transferwagen

De multi-rail overdrachtskar is een elektrische flatbed-overdrachtskar van het railtype aangedreven door laagspanningsrails. Het werkingsprincipe is om de spanning van 380V-voeding (driefasig of eenfase) te verminderen tot 36V via het grondbedieningssysteem. Toevoer naar de geleiderrail (de geleiderrail verdubbelt als de loopbaan van de railtransportwagen)
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De multi-rail overdrachtskar is een elektrische flatbed-overdrachtskar van het railtype aangedreven door laagspanningsrails. Het werkingsprincipe is om de spanning van 380V-voeding (driefasig of eenfase) te verminderen tot 36V via het grondbedieningssysteem. Voedend naar de geleiderrail (de geleiderrail verdubbelt als de loopbaan van de railoverdrachtskar), wordt het laagspanningsvermogen via de geleidende inrichting van de overdrachtskarren naar de step-up transformator op de kar gestuurd en versterkt 380V om de driefasige of eenfasige condensatormotor aan te drijven om multi-rail transferwagens aan te drijven.

Kenmerken

1. Vlak dek of uitrustingsstukken voor het vervoeren van speciale lading;

2. Aangepaste dekconfiguraties kunnen de functie heffen, kantelen of roteren omvatten;

3. Laadvermogen van 1 ton tot 300 ton;

4. Vaste snelheid of variabele snelheidsmogelijkheden;

5. De multi-rail transferwagen kan op het C-vorm spoor of S-vorm spoor en L-vorm spoor lopen;

6. De lopende afstand van overdrachtskar is onbeperkt;

7. Met vooruit of achteruit rijden;

8. Opties voor automatische bediening;

9. Beschikbare veiligheidsuitrusting omvat claxon, verlichting, noodstop, bumpers en detector.

Hot Tags: multi-rail transferwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like