Handmatige railtransportwagen

Er is geen voedingssysteem en aandrijfsysteem op de handmatige railtransportwagen. De handmatige spoortransportwagentjes transporteren de lading op de rails en worden verplaatst door een elektrische lier, tractor, vorkheftruck, elektrische railtransportwagen.
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

Er is geen voedingssysteem en aandrijfsysteem op de handmatige railtransportwagen. De handmatige spoortransportwagentjes transporteren de lading op de rails en worden verplaatst door een elektrische lier, tractor, vorkheftruck, elektrische railtransportwagen. Speciale tafelafmetingen kunnen worden ontworpen op basis van de vraag van de klant om te voldoen aan de eis van verschillende ladingtransporten. Voor transport in de industrie kan het handig en flexibel zijn.

transportwagen met plat bed-spoor

Productdetails

flat bed rail transfer cart

omlijsting

Het frame past de balkstructuur toe volgens het kraanprincipe en gecombineerd met het ontwerp van het spoorwiel. Het is met grote laadcapaciteit, lange levensduur. Trouwens, niet gemakkelijke vervorming en kan effectief zorgen voor de gladheid van het platform.

flat bed rail transfer cart

Spoorwiel

Over het spoorwegwiel, is het dubbele rand van hoekgeval, is het materiaal ZG55, of kan vanaf uw vraag worden aangepast. Gemakkelijk wisselen, eenvoudig installeren, de grootste capaciteit kan oplopen tot 500T. Het is geschikt om de karren op rails te laten rijden. En de spoorwielen worden door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.


flat bed rail transfer cart

Trekhaak en trekhaak

Over de sleepinrichting, één is de trekstang, de andere is een trekhaak. Alle kunnen worden aangepast volgens uw vereiste.toepassingen

De handmatige spoortransportwagens worden veel gebruikt om zwaar materiaal of apparatuur in veel industrieën over te brengen. zoals fabriek, magazijn, staalfabriek, aluminiumfabriek, plastic pijpenfabriek, metallurgie, scheepswerf, staalfabrieken, steenkool, mijnbouw en verwerkende industrieën, enzovoort.

flat bed rail transfer cart

certificaten

flat bed rail transfer cart

Onze klanten

flat bed rail transfer cart

Pakketbezorging

flat bed rail transfer cart

Hot Tags: handmatige spoortransportwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like