High Duty rail transfer auto

Product Introductie High-duty railtransportwagen, het is een elektrische transferwagen die op rails rijdt. Vanwege de stroomtoevoer verwijdert hij de beperking van de kabel en heeft hij geen strikte eisen aan de rails. De soorten high-duty rail transfer auto's kunnen worden bediend via afstandsbediening, die ...
Praat nu

Productdetails

Introductie van het product

Spoorwagen met hoge belasting, het is een elektrische auto die over de rails rijdt. Vanwege de stroomtoevoer verwijdert hij de beperking van de kabel en heeft hij geen strikte eisen aan de rails. De soorten high-duty rail transfer auto's kunnen worden bediend via afstandsbediening, waardoor het handiger en veiliger. Wat meer is, vanwege deze kracht, kan het draaien zonder een beperkte afstand, zolang het maar volledig is opgeladen!


High Duty rail transfer auto

Producten details

High Duty Rail Transfer Car

Car Frame

Het chassis van de auto bestaat uit twee langsbogen, meerdere balken met aan elkaar gelast stalen paneel, die de balkconstructie volgens het kraanprincipe aanneemt en combineert met het ontwerp van de auto's. De belangrijkste veer: groot draagvermogen, kleine tafelvervorming, lange levensduur.


High Duty Rail Transfer Car

Gegoten stalen wiel

Ongeveer het spoorwiel, het is enige rand van hoekgeval, het materiaal is ZG55, of kan vanaf uw vraag worden aangepast. Het kan de laadcapaciteit verbeteren en gemakkelijk installeren. En het wiel wordt door ons zelf vervaardigd en geassembleerd.


High Duty Rail Transfer Car

Accu

Over de batterij, is de onderhoudsvrije type batterij ook gekozen om te exporteren. Deze soorten zijn handig en hebben een lange levensduur, we hoeven niet één keer op de normale tijd te onderhouden. dus in deze serie railtransferauto's is het populair bij klanten. Over het algemeen is de oplaadtijd ongeveer 8 uur.


High Duty Rail Transfer Car

Intelligente oplader

Over het algemeen gesproken is de intelligente oplader gekozen om te exporteren, het heeft een hoge frequentie, weinig interferentie met het netwerk en een klein volume. De oplader kan niet alleen snel opladen, maar ook geen schade aan de batterij en de levensduur van de batterij verlengen.


toepassingen

De high duty rail transfer auto's kunnen worden gebruikt in allerlei omgevingen zonder beperkte gebruikstijd.

Het toepassingsgebied omvat: schimmelveld, autoveld, staal, ijzer, zware industrie, lichte industrie, chemische industrie, mijnen, schepen, projecten, ruimtevaart, kolen, kernenergie, waterbouwkunde, enz.

Voor materiaaltransport: bolier, spoelartikelen, transformator, as, vat, staallepel, staalconstructie, stalen buis, mal, balk, container, zwaar materieel, aluminiumproduct, compressor, polykristallijn silicium, motor, spoel, schroot, pallet .. .

Allen kunnen worden aangepast volgens de eis van de klant. En ons bedrijf voldoet aan uw zakelijke behoeften, we hopen dat ons professionele team u kan helpen met rijke ervaring.

High Duty rail transfer auto

Parameterlijst

High Duty Rail Transfer Car.jpg

Hot Tags: hoge duty rail transfer auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, aangepaste, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like