Dirigent spoor aangedreven Die Transfer auto

De met een geleiderail aangedreven matrijsoverdrachtwagen is een elektrische overbrengingsauto, die wordt aangedreven door geleiderrails. Deze met een geleiderail aangedreven matrijstransportwagen wordt gebruikt voor zware belasting, hoge frequentie en voldoet aan de volledige automatiseringsvraag.
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

De met een geleiderail aangedreven matrijsoverdrachtwagen is een elektrische overbrengingsauto, die wordt aangedreven door geleiderrails. Deze met een geleiderail aangedreven matrijstransportwagen wordt gebruikt voor zware belasting, hoge frequentie en voldoet aan de volledige automatiseringsvraag. De geleiderail aangedreven matrijs overdracht auto is op grote schaal toegepast in vele gebieden, zoals de bouw, staalfabriek, scheepswerf, chemische industrie, enz.

geleider spoor aangedreven matrijs overdracht auto.jpg

Kenmerken  

Veiligheid en flexibiliteit

Hoge frequentie, lang gebruik van tijd en een lange levensduur

Geen beperking van loopafstand.

De rails moeten worden geïsoleerd in erectie en de transformator moet worden verhoogd om de spanning te verhogen als de afstand groter is dan 80 meter.

geleider spoor aangedreven matrijs overdracht auto.jpg

Hoofdonderdelen weergeven

conductor rail powered die transfer car.jpg

Specificaties Lijst

conductor rail powered die transfer car.jpg

certificaten

conductor rail powered die transfer car.jpg

Hot Tags: dirigent spoor aangedreven sterven overdracht auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like