Casting Wheel Transfer Car

De gietwieltransportwagen, ook bekend als railtransferauto, inter bay transferwagen, enz. Het is een soort elektrische materiaaltransportauto die op rails in de fabriek rijdt
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De gietwieltransportwagen, ook bekend als railtransferauto, wisseltransportwagen, enz. Het is een soort elektrische materiaaltransportauto die in de fabriek op rails rijdt. De rails zijn over het algemeen I-vormige contactrails, die worden aangedreven door een elektrisch systeem en automatisch draaien onder de aandrijving van het motorreductiemiddel. Het tafeloppervlak is vlak en heeft geen dekking.

Gedreven modus

Dit soort transferauto kan worden gevoed door batterij, geleiderrails, kabeltrommel, gesleepte kabel, glijdende lijn enzovoort.

Kenmerken

De transferauto is een soort materiaalverwerkingsapparatuur en wordt meestal gebruikt voor het transport van verschillende materialen.

Omdat de auto over een vaste stalen rails rijdt, wordt hij ook gebruikt voor assemblagelijnen en productielijnen voor materialen en afgewerkte producten.

De laadcapaciteit kan tot 500 ton bedragen, voor deze functie kan het worden gebruikt voor scheepsonderhoud en zware draaibanken.

We bieden ook standaard transfer cars voor de machinebouw voor klein gebruik in de werkplaats.

Hot Tags: gieten wiel overdracht auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like