Geautomatiseerd begeleid transportvoertuig

Korte introductie voor automatisch geleid transportvoertuig Het automatisch geleide transportvoertuig wordt aangedreven door lood-zuur accu, regelmodule is de regelkern, motor levert originele kracht, met bedieningshendel en afstandsbediening twee methoden, stuurwiel niet alleen richtingsrichting. ..
Praat nu

Productdetails

Korte introductie voor automatisch geleid transportvoertuig

Het automatisch geleide transportvoertuig wordt aangedreven door lood-zuur accu, regelmodule is de regelkern, motor levert originele kracht, met bedieningshendel en afstandsbediening twee methoden, stuur niet alleen gidsrichting, die ook samen laden met het aangedreven wiel ; LED-alarmapparaat is het waarschuwingsbord wanneer de wagen werkt; Gebruik de intelligente lader als externe voedingsingang.


Automated Guided Transport Vehicle


Productvoordelen voor automatisch geleid transportvoertuig

Het automatisch geleide transportvoertuig heeft geen railsbeperkingen en kan vrij naar links en rechts draaien. Het wordt niet beperkt door de rails en de transportafstand is niet beperkt. Het wordt gevoed door een batterij. Het automatisch geleide transportvoertuig is uitgerust met een foto-elektrische schakelaar die kan stoppen wanneer mensen worden tegengekomen, het zorgt voor de veiligheid van het personeel tijdens het transport.


Automated Guided Transport Vehicle

Toepassing weergegeven voor automatisch geleid transportvoertuig


Automated Guided Transport Vehicle


Certificaat weergegeven

Automated Guided Transport Vehicle

Waarom voor ons kiezen

automatisch geleid transportvoertuig

 


Hot Tags: automatisch geleid transportvoertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like