AC-aangedreven treinwagon

De door wisselstroom aangedreven spoorwagon is een soort elektrisch aangedreven heftruck voor materiaaloverslag die is ontworpen voor materiaaltransport in industriële gebieden. Deze uiterst efficiënte 460VAC-spiraalvormige aandrijfeenheid kan worden uitgerust met een gladde plank of beugels en is uitgerust met waarschuwingslichten, zoemers, beschermende plinten en een haspel voor zwaar gebruik
Praat nu

Productdetails

Produsct Inleiding

De door wisselstroom aangedreven spoorwagon is een soort elektrisch aangedreven heftruck voor materiaaloverslag die is ontworpen voor materiaaltransport in industriële gebieden. Deze uiterst efficiënte 460VAC spiraalvormige aandrijfeenheid kan worden uitgerust met een gladde plank of wiegen en is uitgerust met waarschuwingslichten, zoemers, beschermende plinten en een krachtige haspel voor snoeren. Standaard of speciale railmeter beschikbaar.

We zetten ons in voor de ontwikkeling van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande productlijnen. De beweging van matrijzen, spoelen, blanks en andere grote zware lasten tussen de kraanschotten kan kostbare en uitgebreide installatiewerkzaamheden vereisen die nog steeds resulteren in een beperkt werkgebied.

De universele auto is veilig, efficiënt en zeer geschikt voor het ophalen van matrijzen, spoelen en andere zware ladingen in de perskamer en de faciliteit in het algemeen. Het heeft verschillende fabrieks- en industriële toepassingen, het is alleen beperkt tot de ruimte eromheen en de vloer eronder.

toepassingen

De door wisselstroom aangedreven spoorwagons worden hoofdzakelijk toegepast in de assemblagelijn (ringproductielijn, lusproductielijn), metaalindustrie (staallepel), magazijntransport, scheepsindustrie (onderhoud, assemblage, containervervoer), werkstuktransport in werkplaats, draaibanktransport , staalfabriek (stalen staaf, stalen plaat, stalen spiraal, stalen buis, profielstaal, staalconstructie), constructie (brug, eenvoudig gebouw, beton, betonkolom), aardolie-industrie (oliepomp, zuigerstang en onderdelen), enz.

Hot Tags: ac aangedreven rail car, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like