Gemotoriseerd materiaalverwerkingsvoertuig

Introductie van het product Het gemotoriseerde intern transportmiddel wordt op sling wire gevoed en geleidt de AC380v-slinddraad direct in het elektrische AC-systeemsysteem van het gemotoriseerde intern transportmiddel om het te laten starten, stoppen, achteruit gaan, enzovoort. Het gemotoriseerde materiaal ...
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Het gemotoriseerde intern transportmiddel wordt op sling wire gevoed, het dirigeert de AC380v-slindsdraad rechtstreeks in het AC-elektrische regelsysteem van het gemotoriseerde intern transportmiddel om het te laten starten, stoppen, achteruit gaan, enzovoort. Het gemotoriseerde intern transportmiddel krijgt stroom van de glijder van de veilige glijlijn die wordt verplaatst door het gemotoriseerde intern transportmiddel . Het besturingssysteem heeft een laag voltage van 36V.


toepassingen

Het gemotoriseerde intern transportmiddel is geschikt voor verschillende gelegenheden, bijvoorbeeld industrieën (staalfabriek, staaltransportproducten zoals staalconstructie, stalen buis, stalen knuppels, stalen gietpan en spoel, enz. Papierrolinstallatie: transferpapierrol. winkels: werkstuk overbrengen naar de verfkamer, zandstralenruimte) Andere industrieën: scheepsbouw, steengroeven, magazijnen en multi-bay werkplaatsen, enz.

Voor materiaaloverdracht is het motorvoertuig voor het hanteren van materiaal op grote schaal gebruikt in deze markt met een warme markt. Eventuele interesses en problemen, van harte welkom om contact met ons op te nemen. De juiste oplossing kan aan u worden verstrekt zodra u uw bevestiging ontvangt.

gemotoriseerd intern transportmiddel (2) .jpg

Onderdelen tonen

gemotoriseerde material handling vehicle.jpg

Parameterlijst


gemotoriseerde material handling vehicle.jpg

Hot Tags: Gemotoriseerde heftruck, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like