Tunnel transfer elektrisch platform

Het tunnelplatform van 3 ton, 16 ton, 25 ton, is een gemotoriseerd spoorwegvoertuig voor voertuigen dat bestemd is voor het vervoer van materialen op industriële gebieden. Het elektrische platform loopt op de stalen rails en kan in de smalle tunnel werken. De grootte en voedingsmodus van het elektrische platform kunnen worden aangepast aan de eisen van de klant.
Praat nu

Productdetails

product Introductie

Het elektrische platform voor tunneloverdracht is een soort gemotoriseerd spoorvoertuig dat geschikt is voor materiaalcarringing op industriële gebieden. Het elektrische platform loopt op de stalen rails en kan in de smalle tunnel werken. De grootte en voedingsmodus van het elektrische platform kunnen worden aangepast aan de eisen van de klant.

Kenmerken

Anti-explosie, anti-hoge temperatuur

Lange levensduur met groot laadvermogen

Het elektrische platform kan op de verticale rails, "L" rails, "S" rails, boogvormige rails lopen

Het elektrische platform voor tunneloverdracht kan semi-handmatig of volledig geautomatiseerd worden ontworpen, afhankelijk van de vereisten van de toepassing.

Hot Tags: tunnel transfer elektrisch platform, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like