Traverse Traveling Rail Transfer Cart

De traverse-transferwagen is een elektrisch aangedreven railtransportwagen die is ontworpen en vervaardigd voor materiaal, lading, gereed product of apparatuuroverdracht
Praat nu

Productdetails

product Introductie

De traverse-transferwagen is een elektrisch aangedreven railtransportwagen die is ontworpen en vervaardigd voor materiaal, lading, gereed product of apparatuuroverdracht.

Deze soort rail-transportwagen kan op veel gebieden op grote schaal worden toegepast. Zoals metallurgie, olie & gas, scheepswerven, lucht- en ruimtevaart, metaalbewerking, scheepsbouw, automobielindustrie, machinebouw en andere industriële gebieden.

Aangepaste opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke belastingen.

Aangepaste dekconfiguraties inclusief ingebouwde schalen en hef / kantel / roteer mogelijkheden.

Vaste of variabele snelheden met vooruit / achteruit-functie.

Aandrijvingen met versnellings / vertragingscapaciteiten.

Verschillende besturingssystemen voor de operator, waaronder een vaste gebruikersinterface, een hangende bediening op een spoellijn en radiogestuurde afstandsbediening.

Veiligheidsfuncties zoals claxons, zwaailichten, noodstoppen, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Laadvermogen, tafelgrootte en spoorbreedte kunnen worden aangepast.

Remote radio control (geïmporteerd of gemaakt in China)

Batterijtypen (gratis van onderhoudsprogramma, lithiumbatterij, explosieveilige batterij en anti-hoge temperatuur batterij)

Motor (DC-motor met borstel en DC-motor borstelloos)

Elektrische onderdelen kunnen optioneel zijn (gemaakt in China of geïmporteerd)

Veilige bedieningsinstructies

Tijdens de werking van de railtransportwagens is inspectie en schoonmaakwerkzaamheden verboden.

Het is niet toegestaan om te worden overbelast en het object wordt gelijkmatig verdeeld.

Na de revisie moeten de railtransportwagens de acceptatie van de gebruikseenheid doorstaan en aan de veiligheidseisen voldoen voordat deze kan worden gebruikt.

In geval van een plotselinge stroomstoring tijdens het werk, moet de schakelaar in de nulstand worden gezet. Nadat het werk is voltooid, moet de stroom worden afgesneden. Verwijder de lading en reinig de apparatuur.

Controleer voor het werk of er geen obstakels op de rails zijn en of het elektrische circuit en de bedieningsschakelaar veilig en betrouwbaar zijn.

Let op of er afwijkingen in de buurt zijn en wees klaar om op elk moment te stoppen. Raak de stop van het spoor niet aan.

Hot Tags: traverse reizende rail transfer cart, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like