Het slepen van rail materieel voertuig

Slepen van railmateriaal Voertuig invoeren De soorten sleeprailmateriaalvoertuigen worden aangedreven door een schuiflijn. De glijlijn wordt meestal geïnstalleerd tussen twee rails of één zijde. De schuifregelaar neemt AC 380V van de schuiflijn om de motor door het elektrische schakelkastsysteem te leiden, om ...
Praat nu

Productdetails

Trekkend railmateriaal Voertuiginvoer

De soorten voertuigen met sleeprailmateriaal worden aangedreven door een schuiflijn. De glijlijn wordt meestal geïnstalleerd tussen twee rails of één zijde. De schuifregelaar neemt AC 380V van de schuiflijn om de motor door het elektrische schakelkastsysteem te leiden, om het voertuig te bereiken voor vooruit, achteruit, starten, stoppen en andere bewerkingen.

De voedingsmodus is als volgt: een sleuf wordt aan de zijkant van de rail geopend, er wordt een veiligheidsdraad in de sleuf geïnstalleerd en er wordt een afdekplaat op de sleuf gelegd. Wanneer de voertuigen van het sleeprailmateriaal in bedrijf zijn, wordt het deksel opgetild door een klepinrichting die op de voertuigen is gemonteerd, en wordt het schuifvermogen gebruikt voor het voeden van de voertuigen, en worden de voertuigen automatisch teruggebracht naar de grond via de achterste afdekplaat .

Kenmerken

1.Kan het hydraulische hefinrichting toevoegen.

2.De V-vorm of U-vorm kan worden toegevoegd.

3.Kan gietlepelsteun toevoegen.

4. De werkvoorwaarde kan binnenmilieu of openluchtmilieu zijn.

5. De voertuigen van het slepende spoorwegmateriaal kunnen in slechte omgeving, op hoge temperatuur en explosiebestendige voorwaarde worden gebruikt.

Klant bezoeken

Pakketbezorging
Hot Tags: trekkende rail materiaal voertuig, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like