Stalen billet gemotoriseerde wagen

De soorten stalen knuppel gemotoriseerde kar is een elektrisch materiaal hsndling transfer cart toegepast in de industriële velden. De gemotoriseerde kar kan worden aangedreven door kabelhaspel, rail, batterij, busbar, enz. De verschillende soorten gemotoriseerde wagen: Kabelspoel Aangedreven Gemotoriseerde Kar, Gemotoriseerde Motorkar, Spoor Aangedreven Gemotoriseerde Kar, enz.
Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

De soorten stalen knuppel gemotoriseerde kar is een elektrisch materiaal hsndling transfer cart toegepast in de industriële velden. De gemotoriseerde kar kan worden aangedreven door kabelhaspel, rail, batterij, stroomrail, etc.

Verschillende typen gemotoriseerde wagen

Kabelspoel aangedreven gemotoriseerde wagen

Het kan worden ontworpen om te reizen op stalen rails of direct op de vloer van uw werkplaats. Vanwege de eenvoudige structuur en relatief lage kosten, wordt dit type matrijsoverdrachtwagen vaak gevonden in productiefaciliteiten. Het is ideaal voor elke laadcapaciteit en hoge frequentie van gebruik.

Gemotoriseerde wagen op batterij

Het is ideaal voor alle soorten materiaalbehandeling met uitstekende veiligheid en manoeuvreerbaarheid. Het elimineert de behoefte aan een kabelhaspel of andere externe middelen om de wagen van stroom te voorzien. De gemotoriseerde wagen met batterij biedt een stuurbare of gecontroleerde bewegingsrichting. Het vereist echter een beperkte gebruiksduur en de batterij moet regelmatig worden onderhouden.

Rail aangedreven gemotoriseerde wagen

Laagspannings rail aangedreven gemotoriseerde wagen is een populaire keuze voor het verwerken van matrijzen en andere materialen en producten. Het is ontworpen om lasten met een gewicht tot 500 ton en meer te vervoeren. De rails moeten worden geïsoleerd als u dit type transportwagen gebruikt.

Stalen billet gemotoriseerde wagen

Hot Tags: stalen knuppel gemotoriseerde winkelwagen, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like