Shipyard Steel Part Handling Cart

Deze scheepswerf voor stalen scheepsdelen met scheepsbouw werkt op rails en wordt aangedreven door kabels te verslepen. Het dirigeert AC 380V rechtstreeks in het elektrische besturingssysteem van de scheepswerktuigwagen met stalen onderdelen om hem te laten starten, stoppen, voor- en achteruit rijden en zo verder.
Praat nu

Productdetails

Korte introductie van Shipyard Steel Part Handling Cart

Deze scheepswerf voor stalen scheepsdelen met scheepsbouw werkt op rails en wordt aangedreven door kabels te verslepen. Het dirigeert AC 380V rechtstreeks in het elektrische besturingssysteem van de scheepswerktuigwagen met stalen onderdelen om hem te laten starten, stoppen, voor- en achteruit rijden en zo verder. De sleepkabel wordt op de grond gelegd. De kabellijn bevindt zich tussen de sleeprails. Het bediende systeem is 36V laagspanning. De hydraulische hefinrichting kan worden geïnstalleerd op de stalen kar van het scheepswerktuig.

Kenmerken van Shipyard Steel Part Handling Cart

Vergeleken met de serie-kar van de KPX-serie (batterijvoeding) is de gebruikstijd van scheepswerktuigen voor het hanteren van stalen onderdelen onbeperkt.

Vergelijk met KPD (conductor rails power) serie cart, de scheepswerf stalen deel handling cart hebben geen strikte eisen aan de rails.

In vergelijking met de KPJ-kabel (kabelhaspels), zijn de kosten van de wagen voor het behandelen van stalen scheepswrakken lager.

Shipyard Steel Part Handling Cart

Voordelen van Shipyard Steel Part Handling Cart

De scheepswerktuigen voor stalen scheepsdelen van deze serie zijn geschikt om te worden gebruikt in de slechte omgeving, bijvoorbeeld hoge temperaturen en ontploffing;

AC-motor, eenvoudige structuur, niet beperkt tot de gebruikstijd;

Het heeft geen strikte vereiste voor de installatie van het spoor;

Kosten zijn niet hoog, eenvoudig te bedienen en onderhoud;

De scheepswerktuigwagen met stalen onderdelen is aangepast op basis van uw werkelijke vraag.

Shipyard Steel Part Handling Cart

Levering van Shipyard Steel Part Handling Cart

Over het algemeen is de scheepswerktuigwagen met stalen onderdelen afgeleverd door een container, maar als het platform te groot is, kan deze via een frame-rack worden afgeleverd.

Shipyard Steel Part Handling Cart

Onze klanten

Shipyard Steel Part Handling Cart

Hot Tags: scheepswerf stalen deel handling kar, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like