Zelfrijdende kar met zware lading

De zelfrijdende kar met zware lading is een vriendelijk material handling systeem. Deze serie zware kar adpot polyurethaan wiel, het polyurethaan wiel kan de gemeenschappelijke grond direct, die geen beperkte loopafstand heeft, geïmporteerd wiel kan de schade van de grond verminderen. 360 ° draai op zijn plaats voor meer smalle ruimte, 360 ° geen hoekbescherming
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

De zelfrijdende kar met zware lading is een vriendelijk material handling systeem. Deze serie zware kar adpot polyurethaan wiel, het polyurethaan wiel kan de gemeenschappelijke grond direct, die geen beperkte loopafstand heeft, geïmporteerd wiel kan de schade van de grond verminderen. 360 ° draai op zijn plaats voor meer smalle ruimte, 360 ° geen hoekbescherming, dodemansstop enzovoort om de veiligheid te beschermen.

Onderdelen weergeven

Wiel van polyurethaan

Polyurethaanwiel neemt binnen gietstaal aan, polyurethaan coating buiten. Het werd voornamelijk toegepast in de zelfrijdende kar met zware lading. Het kan zonder rails op cementvloeren worden gebruikt en kan de schade aan de grond verminderen.

Specifiek apparaat toevoegen

Er kan een specifiek apparaat worden toegevoegd. Zoals geluid en licht aralm, bumper apparaat, automatisch stopapparaat en ander apparaat als uw eisen.

Hot Tags: zelfrijdende kar met zware lading, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like