Zelfladend batterij stuurbare overdracht auto

Over de zelfladend batterij stuurbare overdracht auto, is de batterij geïnstalleerd binnenkant autocarrosserie. De batterij spanning aan de DC-motor door middel van de elektrische aansturing systeem leveren. Dit beginsel gebruiken om de batterij stuurbare overdracht auto start
Praat nu

Productdetails

Producten introduceren

Over de zelfladend batterij stuurbare overdracht auto, is de batterij geïnstalleerd binnenkant autocarrosserie. De batterij spanning aan de DC-motor door middel van de elektrische aansturing systeem leveren. Gebruik dit principe om te werken de batterij stuurbare overdracht auto start stop, linksaf, rechtsaf, ga vooruit en achteruit, en zo verder.

Het wiel van de auto stuurbare overdracht maakt gebruik van hoge sterkte polyurethaan rubber vaste band of luchtband. Het kan lopen in de grond, draai aan bij zal zonder wordt beperkt door de ruimtevaart- en terrestrische, en ook kan veranderen de richting van het lopen en route op elk gewenst moment. Het is zeer geschikt voor gebruik van het veld en de lopende routes die worden niet opgelost.

Onderdelen Toon


Polyurethaan wiel

Het polyurethaan wiel wordt gebruikt in de transporteur ter plekke uitgevoerd. Het wiel neemt gietstaal binnen, polyurethaan coating buiten. Het belangrijkste voordeel is de grotere capaciteit ladingen kunnen worden vervoerd, tot nu toe, de grootste capaciteit heeft zijn bereik tot 500 ton.

Batterij

Over de batterij is het de onderhoud vrije type batterij. Deze soorten batterijen zijn handig, en lange levensduur, we niet hoeven te onderhouden eenmaal een reguliere speeltijd. dus in deze serie stuurbare overdracht auto, het is populair bij klanten. Algemeen gesproken, is de oplaadtijd ongeveer 8 uur.

Intelligente lader

In het algemeen, de intelligente lader is gekozen om te exporteren, heeft het hoge frequentie, kleine storing in het raster, en klein volume. De lader kan niet alleen realiseren snelle opladen, maar ook geen schade aan de batterij en verlengen van de levensduur van de batterij.

Hot Tags: zelfladend batterij stuurbare overdracht auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like