Rubberen wieltransportwagen

Productintroductie voor rubberen wieltransportwagen Dit soort rubberen wieltransportwagen wordt aangedreven door een batterij, de batterijen leveren elektriciteit aan de gelijkstroommotor via het elektrische besturingssysteem om te starten, te stoppen, vooruit en achteruit te gaan, de snelheid aan te passen, enzovoort. Er zijn afstandsbedieningen ...
Praat nu

Productdetails

Productintroductie voor rubberen wieltransportwagen

Dit soort rubberen wiel transfer auto wordt aangedreven door een batterij, de batterijen leveren elektriciteit aan de DC-motor via het elektrische controlesysteem om te starten, stoppen, vooruit en achteruit gaan, de snelheid aanpassen, enzovoort. Er zijn op afstand bestuurde en hangende controle twee modellen zoals gebruikelijk.

Keurt PU-wiel goed, kan schade aan grond / vloer verminderen, het is een optie om hydraulisch hijsen toe te voegen, V-type ondersteuning als vereisten van de klant.

Rubber Wheel Transfer Car

Prestatiekenmerken voor auto's met rubberen wielen

1. Uitgerust met stuurinrichting, kan het vrij draaien;

2.Veiligheidsbescherming zoals geluids- en alarmlicht en detectieapparatuur zorgen voor een veilige werking van de rubberen wieltransportwagen.

3.It is geschikt voor vervoer tussen verschillende industrieën in verschillende gelegenheden. De rubberen wieltransportauto kan op maat worden gemaakt, speciaal ontworpen op basis van de werkelijke situatie.

Rubber Wheel Transfer Car

Structuur voor auto met rubberen wielen

Wagenframe,

Aangedreven mechanisme,

Transmissie mechanisme,

DC-motor,

Accu,

Besturingssysteem en andere onderdelen.

Rubber Wheel Transfer Car

Hot Tags: rubber wiel overdracht auto, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkoop, aangepast, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like