Spoorweg Transport draaistel

De spoorweg vervoer draaistel wordt aangedreven door veilige glijdende lijn die is ingesteld in een kanaal sloot geraken naast het spoor en ook kan worden ingesteld op de grond langs de muur. Het contacten AC 380V glijdende lijn rechtstreeks in het AC elektrische controlesysteem van het draaistel van het vervoer te laten starten, stoppen, ga vooruit en achteruit, enzovoort.
Praat nu

Productdetails

Werken principe

De spoorweg vervoer draaistel wordt aangedreven door veilige glijdende lijn die is ingesteld in een kanaal sloot geraken naast het spoor, en kan ook vastgesteld op de grond langs de muur. Het contacten AC 380V glijden lijn direct naar de AC elektrische controlesysteem van het draaistel van het vervoer te laten starten, stoppen, ga vooruit en achteruit, enzovoort. Het vervoer draaistel krijgt energie van de schuifregelaar van de veilige glijdende lijn die door het vervoer draaistel van wordt verplaatst.

Beschikbare opties

Platte dekken of armaturen aangepast voor specifieke lasten.

Aangepaste dek configuraties met inbegrip van de ingebouwde schalen en lift/tilt/draaien mogelijkheden.

Track of ongebaande, niet-geleide besturing. Alternatieve aandrijving en besturing systemen waaronder vistuig reducer as schijven en de individueel regelbare aandrijfwielen.

Vaste of variabele snelheden met vooruit-/ achteruitspoelen functie.

Schijven met versnelling/vertraging mogelijkheden.

Verscheidenheid van exploitant controlesystemen, met inbegrip van vaste gebruikersinterface, hanger besturingselement op spoel snoer en radio-gecontroleerde bediening op afstand.

Veiligheidseigenschappen met inbegrip van hoorns, knipperende lichten, e-stops, bumpers en systemen om botsingen te vermijden.

Prestatiekenmerken

1. meerdere milieu toepassingen - hoofdzakelijk gebruikt in ruwe omgevingen, hoge temperatuur omgevingen en andere gelegenheden.

2. running afstand is beperkt - korte afstand (niet meer dan 50 meter) uitgevoerd.

3. lang en hoog frequente gebruik — meestal gebruikt in een omgeving met relatief frequente en lange tijd vooral ruw milieu en hoge temperatuurmilieu.

4. Low-cost--vanwege haar eenvoudige structuur, geen speciale vereisten voor het spoor leggen van de kosten is laag, de spoorweg vervoer draaistel is de beste keuze voor de productielijn in de werkplaats.

Hot Tags: spoor vervoer draaistel, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, goedkope, maat, prijs, gemaakt in China

Onderzoek

You Might Also Like